K-Tape® traka

 

Traka
Da bi smo učinkovito primijenili K-Taping® terapiju, potreban nam je profesionalni trening i posebno razvijena elastična traka.

K-Tape® traka je vodootporna i prozračna traka koja omogućava dugotrajno i udobno nošenje zbog svoje elastičnosti, koja se može usporediti sa elastičnosti ljudskih mišića. K-Tape® se primjenjuje preko valovitog akrilnog premaza kojeg aktivira tjelesna toplina te na taj način preuzima važna mehanička svojstva. K-Tape® ne sadrži nikakve farmaceutski aktivne sastojke ili adhezivna svojstva te je stoga neutralna za kožu. Zadržava svoju punu učinkovitost pod različitim stresnim uvjetima rada, sporta, tuširanja, plivanja i kod drugih aktivnosti svakodnevnog života.

https://www.youtube.com/watch?v=NzbA6sgSvcA

Za kvalitetnu primjenu K-tape tehnike vrlo je važna kvalitetna traka. Pamučna vlakna su posebno tkana pod određenim kutom i ukomponirana u traku sa ljepljivom akrilnom smjesom, s kojom zadržavaju elastičnost tokom primjene.

Kod izrade K-Tape trake koristi se posebno ljepilo PHYSIOBOND®, koje se ekskluzivno koristi za K-Tape trake. Za K-Tape® koristimo njemačke boje kvalitete DyStar. DyStar proizvodi nose etiketu Oeko-Tex Standard 100 i odobreni su za uporabu u dječijoj odjeći.

Na donjoj slici možete pogledati razliku između kvalitete traka:

- gornja traka K-Tape

- donja traka druga marka tape-a


  • Ktapevsmueller4-567x1024
Partner za zdravi život
Izrada web stranica :: CMS :: Hosting :: SEO
Medivita RSS: RSS 2.0