K-Tapeing® terapija

Medivita noviteti i vijesti

ISO 9001 medicinski proizvodi vrhunske kvalitete Medicinska pomagala odobrio Hrvatski Olimpijski Odbor
Medivita narudžba proizvoda

K-Tapeing® terapija

 

K-Taping Terapija
K-Taping pruža neobično veliki spektar različitih oblika tretmana i predstavlja učinkovito oruđe u rukama svakog terapeuta, liječnika ili kineziologa. Da bi postigli djelovanje nisu potrebni niti lijekovi niti aktivni sastojci. Željeni efekt se postiže isključivo pravilnom tehnikom postavljanja trake u kombinaciji sa elastičnom K-Tape trakom posebno razvijenom za K-Tape terapiju.


Nastanak

Izrađena u K-Taping Akademiji u Njemačkoj, K-Taping terapija je postala prepoznata metoda u gotovo četrdeset zemalja širom svijeta i sastavni je dio redovitih tretmana. Iako je ova metoda prošla kroz masivne razvojne promjene u prethodnim godinama i K-Taping Akademija je uspješno provodila razne studije sa partnerima, poput istraživačkog odjela u Charité Hospital u Berlinu (Njemačka), ova metoda poziva na daljnje eksperimentiranje i istraživanje na raznim područjima.

K-Taping nije prolazni hir. Bazirana na godinama rada, istraživanja i raznim studijama provedenih od strane K-Taping Akademije, ovakav oblik tretmana je postao prepoznat na međunarodnom području.  Ovakvo međunarodno priznanje se bazira na utemeljenom i standardiziranom treningu kojeg predstavlja K-Taping Akademija širom svijeta na materinjem jeziku zemlje u kojoj se održava trening.  http://www2.k-taping.eu/information-on-k-taping/


Priznanje

K-Taping terapija i trening seminar kojeg podržava K-Taping Akademija nisu prepoznati samo u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj već niz godina; K-Taping Akademija se također priznaje u profesionalnim udruženjima u Australiji, Francuskoj (SFMKS), Hrvatskoj (HKF) i Kanadi ili,  kao u slučaju SAD-a, preko Odbora za certificiranje (Board of Certification- BOC). Sudionici se nagrađuju sa dodatnim bodovima za kontinuiranu edukaciju.

Trening

Trening seminar K-Taping Akademije je obavezan za one koje žele koristiti ovu učinkovitu metodu tretmana i iskoristiti prednosti koje pruža na brojnim područjima tretiranja. Postoji samo jedan način kako naučiti precizno postavljati različite tehnike,  kako se upoznati sa posebnim karakteristikama u radu sa elastičnom K-Tape trakom i kako pravilno pozicionirati pacijenta ili sportaša za tretman: praktične vježbe na trening seminaru pod vodstvom iskusnih instruktora. To pretvara elastičnu traku u jedinstveni instrument koji je učinkovit u asistiranju terapeutima, liječnicima i kineziolozima.

Pogledaj video:

https://www.youtube.com/watch?v=NzbA6sgSvcA


Povezani proizvodi
Partner za zdravi život
Izrada web stranica :: CMS :: Hosting :: SEO
Medivita RSS: RSS 2.0