Objavljeno: 01. 04. 2015 - 6:33
5 savjeta kako izabrati najbolju joga strunjaču

1. Uštedjeti ćete novac: kada kupite skuplju strunjaču, u startu vas košta više, ali najčešće je to zato jer je deblja, trajnija i izrađena od kvalitetnijih materijala. Jeftinija strunjača, u usporedbi, se može početi rasipati nakon samo godine dana korištenja. Na kraju zapravo štedite svoj novac jer izbjegavate troškove ponovnog kupovanja nove strunjače.


2. Za vas i za našu planetu: S obzirom da su najčešće skuplje strunjače izrađene od kvalitetnijih materijala koji duže traju, to znači kupovina jedne strunjače umjesto pet — ili više! — u vašem životu. Ne samo da to znači manje strunjača u otpadu, nego i manje potrošnje u vašem budžetu.


3. Oh, taj osjećaj: kada prvi put pokušate izvesti položaj poput Down Dog na skupljoj strunjači, primijetiti će te kolika je razlika u glatkoći materijala, prianjanju i gustoći. Svi ovi faktori pridonose manjem ometanju i sigurnijem i udobnijem prakticiranju joge.


4. Trebam li pronaći svoju grupu? Svakako! Investiranje u skuplju strunjaču  vas može potaknuti da prakticirate jogu češće, ne samo zbog luksuznijeg osjećaja dok vježbate, nego da isplatite uloženi novac. Bila bi šteta imati strunjaču vrijednu 1000 kn i da stoji u vašem ormaru.


5. Hej, zašto ne? Joga je aktivnost koja je prilično oslobođena upotrebe raznih rekvizita, stoga osim strunjače nema drugog luksuza u što trebate uložiti (osim para udobnih hlača za jogu).
Iz tog razloga odaberite najbolje za sebe.

https://www.calyana-yoga.com/en

  Novosti - Sve