Prvi put u Hrvatskoj - Mobiderm

Medivita noviteti i vijesti

ISO 9001 medicinski proizvodi vrhunske kvalitete Medicinska pomagala odobrio Hrvatski Olimpijski Odbor
Medivita narudžba proizvoda

Prvi put u Hrvatskoj - Mobiderm

 

Prvi i jedini u Hrvatskoj predstavljamo najnoviji proizvod za liječenje limfedema. 

Mobiderm je medicinsko pomagalo napravljen od kockica spužve zatvorenih između dvije netkane bandaže. Mobiderm  tehnologija se može koristiti ispod obične bandaže  ili ugrađena u mobilizirajuću odjeću. Zahvaljujući razlici u pritisku koju stvara  između potpornog područja i kockica i njihovog okružujućeg područja, poboljšava protok limfe i  optimizira učinkovitost   drenaže. Zahvaljujući učinku na otečeno potkožno tkivo, Mobiderm također omekšava fibriotična ili sklerotična kožna područja.

Pacijenti koji pate od limfodema imaju trajni edem u ekstremitetu što znači oticanje, bol, neugoda, osjećaj težine i smanjenu pokretljivost. Ova patologija ima nekoliko stadija razvoja. Potrebno ju je diagnosticirati što je ranije moguće kako bi se spriječile dermatološke ili funkcionalne komplikacije, kao i psihološki učinak na pacijenta.

Mobiderm Autofit je odjeća u kojoj je već ugrađena Mobiderm tehnologija, koja se može nositi tokom noći za brže i bolje rezultate poticanja protoka limfe, što rezultira smanjenjm oteklina.

  • Autofit stocking 530x@2x
  • Mobiderm bandaza
  • Mobiderm ulozak
  • Silhouette mobiderm autofit bleu 530x@2x
Partner za zdravi život
Izrada web stranica :: CMS :: Hosting :: SEO
Medivita RSS: RSS 2.0